Teknik & rider

GBD teknik

Arrangementer op til 200 publikummer, kan vi selv klare med vores eget PA og lys. Her skal bruges et 16 A kraftstik (3x400V+N+PE) eller som minimum, ved de helt små jobs, en 230V 13 A stikkontakt med jord.


Scenemæssigt skal vi som minimum bruge et areal på 5-6 m bredde og 3 m dybde. Hvis der er scene, skal den være solid og stabil og gerne med mulighed for ophæng af GAS-BI-DUA banner.

 

Ved større arrangementer, typisk over 200 publikummer, skal vi ud og leje lyd og lys samt have en tekniker med.


Hvis I selv står for scene, lyd og lys har vi et par simple retningslinjer:

 

SCENE:

Solid og stabil og som minimum 6 m bred, 4 m dyb og 0,5 m høj. Der skal endvidere være sort bagtæppe i fuld scenebredde og i omkring 3 meters højde.

 

Vi medbringer eget GAS-BI-DUA banner med stropper i top. Der skal være mulighed for ophæng af dette lige foran bagtæppet.

 

Derudover skal vi bruge et trommepodie på mindst 2 m bredde, 2 m dybde og cirka 0,3 m højde og gerne med sort tæppe på front og sider.

 

LYD:

Der skal være et komplet, professionelt lydsystem tilpasset stedets størrelse. Det aftales særskilt om arrangør eller vi sørger for lydtekniker.

 

LYS:

Der skal være et effektfuldt og farverigt lyssystem bestående af side- og baglys samt røg og disko-/spejlkugle. Det aftales særskilt om arrangør eller vi sørger for lystekniker.


Download PDF af stageplot og kanalplan HER

 

Hvis der skulle opstå spørgsmål eller problemer, så skriv eller ring venligst til:

 

info@gas-bi-dua.dk eller 2081-1878 (Karsten).


GBD rider

Vores GBD rider, er et par simple anvisninger af, hvad vi godt kunne tænkte os af mad og drikkelse inden, under og efter vores koncert.


Tanken er, at gøre det lettere for alle parter, så alt er afklaret, inden vi kommer til jeres fest/spillested/festival.


Download PDF af GBD rider HERLinks